top of page

III Regata Inclusiva THALASSA

L’ Associació Nàutica Social THALASSA organitza anualment la “Regata Inclusiva THALASSA” amb l’objectiu de trencar barreres en dos sentits al brindar l’oportunitat de participar activament en una regata de creuer a persones que pateixen algun tipus de malaltia, amb diversitat funcional o bé que es troben en risc d’exclusió social, i que ho facin a bord de velers privats, posats a disposició pels seus armadors d’una forma solidaria i altruista amb la única voluntat de compartir la seva passió.

La III Regata Inclusiva THALASSA” es dedicarà als usuaris, familiars i cuidadors de l’AFAMaresme (Associació Familiars Alzheimer Maresme).

Després de l’èxit d’assistència aconseguit en les passades edicions on 25 velers vinguts de diferents ports del Maresme van participar embarcant pacients de l’Institut Guttmann el primer any i usuaris de l’Associació Catalana del Parkinson el segon, estem convençuts de la bona acollida en aquesta 3ª edició.
 

II Regata Thalassa (1).jpg

Tens un veler i vols compartir la teva passió?

Inscriu-te a la regata, no cal experiencia previa en regates, es tracta de compartir una jornada marinera.

La finalitat d'aquesta regata és brindar persones alienes a la nàutica, l'oportunitat de formar part activa de la tripulació que competeix en aquesta regata ja sigui portant el timó, ajudant en les maniobres amb els caps, fent banda. És una regata amistosa on l'èxit és passar una bona estona navegant a vela.

Inscriu-te a la regata!

Tens un establiment i vols col·laborar?

Al final de la jornada hem programat una rifa solidaria per recaptar diners per les entitats.

Podeu oferir en format de “val regal” un esmorzar, un àpat, serveis personals, productes o qualsevol present que volgueu brindar...tot serà benvingut!

Descriu l'aportació + contacte + lloc + logo + data
Us ho agrairíem i sortirieu al cartell de col·laboradors, a la web i en faríem difusió etiquetan-vos a les xarxes.

Fes la teva aportació!

COL·LABORADORS

Donem les gràcies a tots i totes aquelles persones que hi ha radera les entitats que ens ajuden a fer possible la cel·lebració anual de  la Regata Inclusiva Thalassa.

COL·LABORADORS DE LA RIFA SOLIDARIA

Aquests son els comerços i establiments  amb sensibilitat social que han volgut col·laborar en aquest projecte fent la seva aportació a la rifa.

PREMSA

descarga (10).png
descarga (12).png
bottom of page